MITÄ SAAT TYÖNHAKUVALMENNUKSESTA?

Valmennuksessa saat käytännönläheistä, osallistujaa kuuntelevaa ja helposti omaksuttavaa tietoa ja monipuolisia vinkkejä terveyden- ja hyvinvointialan työnhakuun. Tutustumme yhdessä eri työnhaun kanaviin eli miten kontaktoit niin julkisia kuin yksityisiä työnantajia.  Pienryhmissä tarkastelemme ammattialojen erityispiirteitä ja työnantajien vaatimuksia. Autamme sinua tunnistamaan osaamisesi ja vahvuutesi ja kuinka kertoa niistä. Laadimme nykyaikaiset ja tekijänsä näköiset CV:n ja hakemuksen, joissa ammattikohtaiset työnantajien vaatimukset on huomioitu. Valmistaudumme työpaikkahaastatteluun, myös etähaastatteluun. Perehdymme työnhaussa tarvittaviin digitaitoihin. Käytettävissäsi on valmentajan henkilökohtainen tuki koko valmennuksen ajan. Ja hyödyt ryhmän vertaistuesta. Valmennuksen päättyessä sinulla on toteuttamiskelpoinen työllistymissuunnitelma.

Ryhmämuotoisen valmennuksen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen!

Valmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilukuntien ensisijaisesti terveys- ja hyvinvointialojen työnhakija-asiakkaille. Valmennukseen voivat hakea myös muilla ihmisläheisillä aloilla työskentelevät työnhakijat. Valmennus on maksuton ja toteutetaan lähitoteutuksena suomeksi. Valmennuksen toteuttaa KoulutusAvain Oy.

Ryhmä: 11.10. – 21.10.2021 klo 8.30–14.45 (yhteensä kahdeksan päivää jaksotettuna, 11. – 14.10. ja 18. – 21.10.)
Paikka: Oulun keskusta (tarkempi osoite ilmoitetaan osallistujille)

Eija Leinonen

Kouluttaja, ohjaaja, hankepäällikkö