Syksyn koulutukset ja valmennukset ovat käynnistyneet Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Työnhakijoille on tarjolla useita erilaisia koulutuksia ja valmennuksia työnhaun ja ammatinvalinnan tueksi.

Kainuussa on mahdollista saada henkilökohtaista työhönvalmennusta, jossa saa esimerkiksi ohjausta persoonallisten tämän päivän CV:n ja hakemusten hiomiseen, sopivien työpaikkojen etsimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Syksyllä on useita ryhmämuotoisia työnhakuvalmennuksia ja Videostartissa pääsee kuvaamaan itsensä töihin! Uravalmennuksessa voi taas pohtia uusia työvaihtoehtoja tai koulutuspolkuja uuteen ammattiin – myös psykologin tukemana. Ohjauksellisessa uraryhmässä itsetunto vahvistuu ja löytää uusia näkökulmia tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Työvoimakoulutuksena on heti syyskuun alussa alkamassa nuorille suunnattu Mun Duuni -koulutus, jossa nuori pääsee myös näyttämään työnantajalle osaamistaan.

Pohjois-Pohjanmaalla on syksyn aikana eri kohderyhmille suunnattuja Apua työnhakkuun -valmennuksia, joissa saa konkreettista tukea ja monipuolisia vinkkejä työnhakuun ja valmennuksen jälkeen myös henkilökohtaista ohjausta. Oulussa on alkamassa myös Ohjausalan osaaja -koulutus ja maahanmuuttajille suunnattu koulutus. Nämä koulutukset ovat jo täynnä.

Lisätietoa löytyy Alkavat työelämävalmennukset sekä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistojen kotisivuilta

Kainuu: https://toimistot.te-palvelut.fi/kainuu
Pohjois-Pohjanmaa: https://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa

Kysy lisää – katsotaan yhdessä sinulle sopiva palvelu 🙂
Silja Kauppinen
silja.kauppinen@koulutusavain.fi | 040 527 2125