Minä osaan – Osaamisen vahvistamisen ja kohtaannon -kehittämishankkeen tavoitteena on löytää, kehittää ja testata uudenlaisia ja vaikuttavuudeltaan osuvampia lähestymistapoja työllisyyden ja sosiaalisen osallisuuden edistämiseen erityisesti osaamisen vahvistamisen näkökulmasta sekä tuottaa erilaisia toimenpiteitä ja toimenpidekokonaisuuksia integroivia ja synergiaetua hakevia malleja.

Minä osaan -hanke koostuu seuraavista toisiaan täydentävästä toiminnallisesta osakokonaisuudesta, joiden punaisena lankana on osaamisen vahvistaminen:

Paletti-palvelukokonaisuus, mikä koostuu lyhytkestoisista osaamisen vahvistamiseen ja työllistymisvalmiuksien parantamiseen tähtäävistä täsmävalmennuksista ja neuvonta- ja ohjauspalveluista, joita toteutetaan sekä f2f-palveluina että verkossa. Paletin palveluista asiakkaille löydät lisää tietoa alla olevasta esitteestä.

Työnantaja-, yritys- ja verkostoyhteistyö, jonka kautta sekä vahvistetaan työnhakija-työnantaja kohtaantoa, tuetaan työnantajien valmiuksia ja motivaatiota palkata työtön työnhakija että edelleen vahvistetaan alueen työllisyystoimijoiden välistä yhteistyötä ja prosessimaista työskentelyotetta.

Jos kiinnostuit hankkeen toiminnasta tai haluaisit mukaan palveluihimme, ota yhteyttä: hankepäällikkö Eija Leinonen, eija.leinonen@koulutusavain.fi

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista

Minä osaan on tuottanut kaksi podcastia, joita voit kuunnella näistä linkeistä

Työnhakuun liittyvät uskomukset ja ajatusmallit https://www.buzzsprout.com/1157234/episodes/6436039

Uuden työn aloitukseen liittyvät tuntemukset ja pohdinnat
https://www.buzzsprout.com/1157234/episodes/6436624

Minä osaan päätöstilaisuuden tallennetta voit katsoa tästä linkistä
https://youtu.be/08Y4rwn2Py8

Eija Leinonen

Eija Leinonen 0503022662 eija.leinonen@koulutusavain.fi