Ammatillinen kuntoutus

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan henkilökohtaisia haasteita työhönkuntoutuksen saralla. Parhaat opit ja tehokkaimmat käytännöt olemme paketoineet työhönkuntoutumisen palveluverkoston käyttöön.

Aktivoiva kuntoutusote

Koulutusavaimen kuntoutuksissa asiakas ei saa valmiita vastauksia vaan henkilökohtaista ohjausta ja palautetta kehittymisestä. Keskustelemme asioista suoraan, mutta kannustavasti. Kuntoutusprosessin nopea käynnistyminen on meille kunnia-asia. Kuntoutusprosessien tähtäimessä on työurien pidentäminen.

Keskitymme olennaiseen

Pikaratkaisujen sijaan keskitymme asiakkaan kannalta pysyvään ratkaisuun. Kuntoutuksemme tukevat asiakasta haasteiden tunnistamisessa ja ratkaisemisessa. Kanssamme hän uskaltaa tehdä rohkeampia ratkaisuja ja keskittyä olennaiseen. Tuemme asiakkaan omaa osaamista ja vahvuuksia, joiden avulla hän hoksaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia.

Ammatillisen kuntoutuksen palveluvalikoimaamme kuuluvat mm
kuntoutustarpeen arviointi, osaamiskartoitus, psyykkisen työkyvyn arvio, neuropsykologinen tutkimus, työkokeilu ja työhönvalmennus. Tarjoamme ammatillista kuntoutusta sekä Kajaanissa että Oulussa.

Lisätietoja